..::Pengikut Setia::..

Monday, March 14, 2011

bila hajat dihati tak kesampaian...

assalamualaikum...
kalo tengok baru-baru nie aku memang teramat excited....
tp malangnya bila sampai hari kejadian sumenya hancur musnah...
ku sangka panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari...
sadisss wehh...
impian yang aku nk jmp ngan idol ak hancur berderai...
hua3...
kalo aku tau yang aku tak sempat nak jumpa BOSS kesayangan aku tu, memang aku tak pergi jejak kaki kt village mall 2...
sedih, hampah, bengang sume ada weh...

yang paling tak boleh tahan lepas je aku kuar dr village mall..
inchek BOSS naek pentas...
FRUST gilerr...
huaa...
kuar dr  village mall terpampang kereta BOSS yang memang sudah aku kenali tue...
tak dapat tangkap gambar ngan BOSS...
dapat tangkap gambar and tengok ngan kepala sendiri kereta BOSS tu pun jadi la...

maafla...no plat kne tutup...kalau korang peminat FAIZAL TAHIR for sure korang tau..
gambar dr belakang...

taraaaa...gambar dari depan...

hehehe...ada lagi gambar yg sempat aku amek...
tp nk uploada yg dua nie pn dh berjam lamanya ak kne tggu....
dapat jumpa yang nie pun jadi laa...
tak pe..
lepas nie setiap misi memburu incik BOSS takkan tergangu lagi...
CONFIRM....

p/s : alamak...lupa nak set date and time kt camera....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...