bila myra curi tulang di office..

12:41 AM

assalamualaikum....
seperti biasa setiap malam myra akan habiskan masa depan lappy tersayang nie...
sama ada mengupdate blog ataupun blogwalking..
disebabkan ari nie teramat la penat...
myra amek keputusan nk update blog je..
xlarat dh nk berjalan2...
tp klo rajin jap lagi nak juga bertandang ke rumah blogger lain...

tengah2 dok kemas2 folder dalam lappy nie terjumpa plak ngan gambar yang tak brapa nak lama nie..
sume gambar nie myra amek masa exhibition company...
orang lain sibuk wat sales myra sibuk dok snap gambar...

exhibition kat tudm...promosi khas utk tentera sahaja..

exhibition kt tudm nie berjalan selama seminggu...
berapa banyak case yang berjaya di closekan x sure plak...
sepanjang myra join exhibition company...
yang nie yang paling lama...
dari pukul 9 pagi sampai pukul 11 malam..
teramat lah penat...
myra join exhibition tue untuk sehari je...
sebab ada 2 exhibition yg bertindih....

exhibition waktu open day kat uitm penang....
yang nie exhibition dekat uitm penang...
berlangsung selama 2 hari...
and kedua-dua hari myra pergi...
memang seronok dok kat uitm penang nie..
sampaikan myra rsa cam nk smbung blaja lagi...
ramai sangat student dia..

korang mesti tertanya-tanya kenapa company pilih uitm kn...
 taget market company untuk lecturer sebenarnya...
memang hari tue ada open day..
tapi majority yang join adalah company yang jual product yang suitable untuk student...
tp camne pun still ada registration and ada lecturer yang interested...


uitm dihatiku...
2 hari kt uitm....
myra still tak dapat nk close case myra..
case ape??
korang pikir la sendiri...
hehehehe..






You Might Also Like

0 dah "bash" Myra

Like us on Facebook

Followers