..::Pengikut Setia::..

Tuesday, March 15, 2011

jelajah abpbh 2010...

assalamualaikum...
gambar yang sempat aku snap sepanjang jelajah abpbh 2010 kt village mall...
antara artis yg hadir hari 2....
malas la nak cite panjang2...
korang take a look la yer...

black
black nie gila2 gak orgnya....
naek stage nyanyi lagu shahir....
tapi intro je la...
sebab lepas tu along and kieran halau dia turun stage...
sejurus lepas tu lagu sofea jane berkumandang...
tapi yang kuarnya shahir....
maen2 betul diorang nie...

shahir

waaa....
kiut mamat nie...
setelah jmp secara dekat dia memang kiut...

didie alias n kenchana dewi

klo 2 org artis nie naek stage...
memang bergegar la stage tu jawabnya...
havoc habes...


aizat
ramai yang menantikan kemunculan aizat nie...
keluar je si aizat sume bersorak...
memang sah dia nie ramai peminat...

elfira loy, shahanaz n fizz fairuz
dorang nie pun best gak...
kelakar tak ingat...


mirwana
hehehe...
i like that guy with long hair in brown jacket...

alyah
cun la minah nie...
jelez tau...
nak kulit cam dia gak....

along raja lawak
yang nie dh konpem2 asyik wat lawak je..
kalo tak takde la masuk raja lawak kan...

jangan ditanya mana gamba faizal tahir....
benci gue....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...