..::Pengikut Setia::..

Thursday, March 31, 2011

Ketagih balik....susah la kalau macam ni.....

assalamualiakum....
baru sehari tak masuk ofis...
hari nie dah terasa malas yang amat....
sehari cuti dok kat umah ingatkan boleh la wat thesis....
tp haremm.....
menda laen plak yang dibuatnya....

sehari aku dok ngadap lappy....
benda nie yang aku dok wat....

sources : GOOGLE 

maen sims 3....
dah berbulan aku tak maen menda alah nie...
bila bukak balik....
maik aih.....
addicted plak.....
tolong la.....
sampai skang nie kat ofis pun tersa gian nak bukak menda alah nie....

hahaha..
sape yang tak pernah men benda alah nie mesti cakap menda nie buang masa jer...
tapi once dah maen confirm melekat...
depends pada setetengah orang....

5 sebab kenapa aku suka the sims nie...
1. sebab aku boleh create sims yg cantik-cantik, hansem-hansem gitu....
2. aku boleh bina rumah idaman aku....
      walaupun hakikatnya aku tak boleh duduk 
3. aku boleh dapat baby walaupun aku tak kawen lg...
     tapi sims aku dah kawen ok....
4. yeah....aku boleh menjadi ape saja yang aku suka...ghostbuster ke....surgeon ke....even rockstar pun 
    boleh...
5. ohohohoh...semestinya sebab the sims nie best....
    tak tau la bagi orang laen kan....


p/s : the sims nie sangat melalaikan.....trust me....BETULLL....


6 comments:

  1. wa jarang dah main2 game nie...skang dok main cooking academy balik hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...bru smlm active balik....siyes ketagih...tgn dok tgh gatai nk bkk sims skg nie...

    ReplyDelete
  3. mmg sgt3 melalaikan,.tpi 2 r menda yg korg ske bt kn,.ak jek x,.hak3

    ReplyDelete
  4. mmg r sgt3 melalaikan,tpi 2 r yg korg ske kn,.ak jek x,.hak3

    ReplyDelete
  5. wehh.. cm ne nk donlod the sim ni weh? nk main gak ~

    ReplyDelete
  6. ko g beli cd the sims.....dolod ak x tau cmne..ak install dr cd...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...