Follow Us @myr_amyra

Wednesday, April 20, 2011

entry merapu selepas siap thesis..

4:16 PM 5 Comments
assalamualaikum...
it's been so long...
when i update my blog....

perrghhhh..gila lama aku dah tak update blog aku nie....
al-maklom la..
busy dengan thesis yang dah bape kali kene edit tue...

but now...
i'm free...
thesis aku dah siap and tinggal nak anta jer...
xsabar nak rilex...
anyway...
aku dah dapat expansion pack for the sims 3 LATE NIGHT...
berkobar-kobar aku...
bila dah abes wat thesis nie boleh la ak tumpukan sepenuh perhatian aku kat games...
gila kentang...
memang lepak abes la kn....
seronok sangat...
dah la...
nak maen game...
chaos....



Monday, April 4, 2011

Happy Monday....

10:37 AM 3 Comments
assalamualaikum....
selamat hari isnin...
and happy ADRENALIN day....

waaaa....
masih lagi dalam mood senyum sampai telinga....
whyyy??
BOSS ataupun lebih dikenali sebagai FAIZAL TAHIR...
telah muncul sebagai PENYANYI LELAKI POPULAR....
wahhh....
memang berbaloi-baloi...

macho betul....

tahniah kepada semua pemenang....

p/s : dengki dengan SEMESTA yang ada kat Genting semalam...


Sunday, April 3, 2011

senjakala vs twilight....

1:02 AM 0 Comments
assalamualaikum....
lagi cerita seram yang akan masuk panggung tahun 2011....
SENJAKALA....
lakonan liyana jasmay and zahiril adzim....
lats check it out da poster...


choppp....
cam nak sam dengan yang nie....



so korang  rasa sama x????
macam lebih kurang jerr...


too young to get married laaaa.....

12:45 AM 1 Comments
assalamualaikum....
aku baru je lepas tengok af9.....
not bad...
setelah 3 tahun tak tengok af.....
hari nie tercongok kat depan tv sebab nak tengok konsert tirai af yang terakhir....

af bukan la menda panas yang aku nak cerita malam nie...
cerita yang panas lagi hot malam nie berkaitan dengan hubungan....
hubungan ape 2??
bukan hubungan intim yerr....
sila jangan salah faham....
hubungan antara lelaki dan perempuan yang diikat dengan pertunangan sebelum dorang kawen....

ok3....
citenya camnie....
jiran sebelah rumah aku nie ada la buat kenduri sikit....
kenduri ape tak plak di bagitaunya....
disebabkan aku ngan adik laki aku nie tak berdunia sangat ngan jiran-jiran kat kejiranan rumah aku nie...
kami melarikan diri ke pekan tanpa hala tuju....
pusing-pusing pekan sungai petani sampai la minyak keta tinggal separuh...

bila sampai rumah aku dikejutkan dengan berita tergempar....
waaaa....
kenduri mak cik sebelah nie sebenarnya kenduri tunang anak sulung dia....
anak dia tue pompuan and sebaya dengan aku....
caya lah...
dah jadi tunang orang pun ko ea....
tahniah3....

seronok bila tengok orang dah bertunang and kawen nie...
anak makcik belakang umah aku.....
dah ada 2 orang anak pun....
sebaya ngan aku gak....

tapi kan....
bila pikir-pikir balik....
kerisauan mula bermain kat pikiran kosong aku nie....
y???
sebab aku xdak orang masuk minang pun lg....
al maklom la....
kawasan kejiranan aku nie pelik sikit....
suka dok mengata dan wat hipotesis awal....
silap-silap ari bulan ada yang  dok ngata anak pakcik lan a.k.a aku....
TAK LAKU.....

uisshhh...
tolong la jangan ada gosip-gosip liar macam tue...
penat den nak menjawab.....

ayooo....
den baru 22 la...
muda lagi....
so dengan erti kata  laen saya belum bersedia....
dan masih muda untuk bergelar isteri orang...

p/s : tahniah yerr....
gila panjang entry aku malam nie...

Friday, April 1, 2011

debaran kian terasa.....

10:52 AM 6 Comments
assalamualaikum.....
hari nie dah 1 april....
tinggal 7 hari je lagi untuk aku menamatkan penyeksaan praktikal...
bwahahahaha...
gelak evil...

ok....ok....
aku bukan nak bercerita sal tempat praktikal or kegembiraan aku yang akan menamatkan praktikal tak lama lagi....
tapi aku nak bercerita tentang 1 anugerah yang akan diadakan secara gilang-gemilangnya pada 3 april nanti....
anugerah apa???
ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN....
atau lebih mudah abpbh....
siri jelajah dh habis....
sesi membuang undian pun dah tutup...
tinggal nak tahu keputusan je...
sape yang bakal menggondol anugerah bintang paling popular 2010....
adakah.....

yuna??

atau aizat kah??

***
atau.....

nama yang sering menjadi sebutan....
tak kira dari kecik sampai ke tua....
memang ramai la peminat dia....


tapi kak limah tak tercalon tahun nie...
kak limah jangan sedih ye...
tahun depan tercalon la tu....



walau macam mana pun....
aku tetap nak FAIZAL TAHIR menang...
dah beratus-ratus keping borang undi aku hantar....
dan dh beribu-ribu borang yg RC dah anta...
tapi kalau takde rezeki nak buat camne kan....

so kepada peminat- peminat diluar sana yang nak tengok artis kegemaran mereka beraksi....
menang ke kalah dorang nie....
mari kita ramai-ramai tercongok depan tv...
pada hari ahad, 3 april 2011...
di TV3....

p/s : semua gambar diatas diambil dr GOOGLE IMAGES....
sekian terima kasih...
\