Follow Us @myr_amyra

Wednesday, April 20, 2011

entry merapu selepas siap thesis..

assalamualaikum...
it's been so long...
when i update my blog....

perrghhhh..gila lama aku dah tak update blog aku nie....
al-maklom la..
busy dengan thesis yang dah bape kali kene edit tue...

but now...
i'm free...
thesis aku dah siap and tinggal nak anta jer...
xsabar nak rilex...
anyway...
aku dah dapat expansion pack for the sims 3 LATE NIGHT...
berkobar-kobar aku...
bila dah abes wat thesis nie boleh la ak tumpukan sepenuh perhatian aku kat games...
gila kentang...
memang lepak abes la kn....
seronok sangat...
dah la...
nak maen game...
chaos....



5 comments:

  1. sila bagi kredit ke diyana for the sims 3 late night tu ek.

    ReplyDelete
  2. baek bosss....kredit utk dee...

    ReplyDelete
  3. baek bosss....kredit utk dee...

    ReplyDelete
  4. xsabau nak viva... nak enjoy cam cik amyra..hahaha

    ReplyDelete
  5. @picairin...xpe xlama lg je 2...

    ReplyDelete