Balas Dendam Punya Pasal...

assalamualaikum....

mak aih....lama bebenao aku tak meng-update blog aku nie....korang mesti fed-up kan....bila terjah tengok entry yang sama jer.....anyway ada sebab kenapa aku dah lama tak update blog aku nie...lepas abes praktikal, aku straight away back to kelantan...siapkan thesis then tamatkan tugas aku sebagai seorang  pelajar dengan presentation terakhir aku...settle jer sume tugas terakhir aku as final year student, aku balik kampung halaman aku...kat sini la bermulanya tragedi hitam aku....cess...tragedi hitam la sangat...hehehe...bil broadband aku yang tertungak tue menyebabkan aku tak boleh nak meng-access internet....so macam tu la citenya...

seronok kan bila dah habes praktikal.....hehehe...bagi aku ayat nie cuma boleh pakai seminggu lepas abes praktikal and presentation aku...sebabnya bila dah masuk minggu kedua semua dah jadi tungang-langgang...aku dah mula hilang arah...tak tau nak buat ape...masa nie la korang akan merasakan keboringan yang melampau....(tak tau la plak orang lain kan...) serius memang boring...sampaikan aku melambat-lambat kerja yang boleh disiapkan dengan cepat..ye lar...kalau aku buat cepat-cepat..kang aku dah tak tau nak wat ape lak...sampaikan abes sume game dalam lappy aku nie aku maen..dari yang best sampai la yang tak best langsung..sume dah aku main..and dah berpuluh-puluh episod cite korea yang dah aku tengok sebab nak mengisi masa lapang...

menda lagi aku nak merapu nie???kering idea la plak...



p/s: terasa macam kelakar la plak wat entry macam karangan nie....berapa markah korang nak bagi nie??


Balas Dendam Punya Pasal... Balas Dendam Punya Pasal... Reviewed by Migha on 8:31 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.