Lelaki Bahaya???

6:02 PM

assalamualaikum....

wah wah wah.... tajuk entry bukan main lagi ea... hahahaha... actually myra nak kongsi 6 "type lelaki bahaya"....  bagi myra lelaki macam nie bukan tak boleh didekati tapi korang paham-paham la.... 

1. Anak Mak
Memang semua orang sayang mak.... kan kan.... tapi nie tak bermakna mana saja dia nak pegi mesti dengan mak, semua benda kena libatkan mak... sampaikan nak pegi dating pun dengan mak jugak...


2. Pengawal
trust  me laki macam nie umpama mimpi buruk korang.. mana korang nak pegi, dengan siapa, semua korang kene report... nak pulak kalau kemana je korang pegi dia akan mengekori dari belakang... bunyi macam seronok sebab ada body guard.... tapi nanti lama-lama korang mesti fed-up...


3. Mata Keranjang
lelaki macam nie selalunya pandai buat awek rasa dorang la paling cantik.... ala.... mulut manis... selalunya golongan macam nie mampu main kayu 3 dengan awek lain... boleh dikategorikan sebagai playboy laaa...


4. Pisau Cukur
nak kenal laki macam nie sengang je.. tiap kali keluar makan or tengok wayang, korang la yang paling banyak keluar duit... standard la kalau gilir-gilir keluar modal waktu dating, tapi kalau dah tiap kali keluar korang yang kene keluar modal botak la jawabnya.... bila pikir-pikir balik orang macam nie boleh dipanggil kedekut jugak kan....

5. Mr.Perfect
lelaki yang terlalu "perfectionist" pun bahaya jugak.. sebabnya dia akan selalu pastikan benda di sekeliling dia perfect, termasuk la awek dia... apa yang ada kat korang dari hujung kepala sampai kaki semua dia akan nilai.. berat badan korang naik setengah kilo pun dia akan perasan...

6. Lelaki Ayu
kategori lelaki macam nie memamg senang nak dikenalpasti tengok dari cara dorang berpakaian... tak dinafikan kalau keluar shopping dengan dorang memang best... tapi kalau nak jadikan dorang sebagai peliindung korang, ermmmm....




You Might Also Like

2 dah "bash" Myra

  1. lelaki ayu??macam geli je.. haha

    ReplyDelete
  2. @izz-hehehehehe..agak la...silap2 kita jd pelindung dorg... :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers