..::Pengikut Setia::..

Wednesday, May 18, 2011

Mana pi semua pengikut setia aku??

assalamualaikum...

tengah syok-syok dok blogwalking ari nie tiba-tiba aku terperasan sumthing... mana pi habis semua followers blog2 yang dah aku follow and blogwalking tadi??? apa dah jadi?? ingatkan menda jadi kat mamat nie sorang jer.... rupa-rupanya followers blog aku pun hilang... 


tengok..... sepatutnya bawah mister linky's 2 ada la muka followers-followers aku yang comel-comel dan handsome... tapi nie... hitam dan berkilat..... :) [walaupun followers aku tak ramai and riban-riban macam blogger famos-amos, aku tetap sayang pengikut setia aku... bukan senang nak dapat followers ooii...]

p/s: harap-harap masalah nie tak berlarutan yer... 


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...