..::Pengikut Setia::..

Sunday, May 15, 2011

Movie Month...

assalamualaikum....

yehuuu.... mayday... mayday.... amboi bukan main seronok lagi cik myr hari nie.... al-maklom la... tak keje... seronok la sebab boleh enjoy kan.... disini aku ingin umumkan bahawasanya bulan MAY 2011 adalah movie month aku... oyehhh...memang la aku nie suka tengok wayang tapi rasanya bulan MAY nie macam terlalu banyak movie yang aku nak tengok...

1st movie for this month,
yess..... yang nie dah tengok.... memang berbaloi-baloi bayar 10 hengget... terbaik wok....

next is.....
walaupun cite nie dah kuar about 3 days ago... aku still takde masa nak pi tengok.... actually bukan takde masa.... takdak orang nak teman sebenaqnya....  :(

19 may confirm serbu panggung walaupun duit takde... Capt Jack..... here i come.....

actually pada hari yang sama drama yang meletop-letop kt tv3 pada suatu ketika dulu di-movie-kan dan ditayangkan seluruh Malaysia.....

and last but not least....filem seram pertama KRU....

so...kalau dah 1 movie tiketnya 10 hengget....maknanya aku kena ada 50 hengget untuk tengok semua movie kat atas tadi.... tue kalau nak tengok movie jer.. tak kira nak makan lagi... bowling lagi... karaoke lagi... ha... mana nak cekau duit nie.... ko pikir la sendiri cik myra ooiii....

p/s: tak sabar nak bekerja... sebab bila dah keje..... aku ada duit.... hehehehehe


2 comments:

  1. please delete kongsi from ur list der. tak best der. baik tgk priest.

    ReplyDelete
  2. @tidy: really??owhh..kne tuka channel la nie...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...