Selamat Hari Ibu...

assalamualaikum....
SELAMAT HARI IBU.....

mak.....
k.long and adik-adik sayang mak sangat-sangat...
walaupun k.long and adik-adik suka sangat menyakat and tak bape nak dengar cakap mak...
sebab kalau takde mak, xde la kitorang....
thax sebab bagi kami hidup and bagi kami tengok dunia...
we love u mak.....
muaahhhhhxxxx......


hadiah mother's day tahun nie mak kene tengok kat sini je la...
nak beli duit takde...
maklomla....
anak mak sekarang nie kan pengganggur terhormat and terhebat...

since mak dah ada yang nie.....
k.long bagi hadbag nie yer....
suka tak???
hadiah gambar je la mak...
nak beli duit takde...
so tengok puas-puas yer...

walaupun tahun nie takde hadiah.....
kitorang tetap sayang mak....
nanti kita ajak ayah belanja dinner k....





p/s: tak boleh tulis panjang-panjang...menangis pulak nanti...


Selamat Hari Ibu... Selamat Hari Ibu... Reviewed by Migha on 2:03 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.