..::Pengikut Setia::..

Saturday, June 25, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Assalamualaikum.

Dalam banyak-banyak challenge yang nie aku rasa paling mencabar, Tak tau nak gambarkan macam mana perfect first date tue. (Serius tak reti) Takkan nak bergolek-golek atas padang rumput pastu nyanyi dalam hujan plak kan. Ingat citer industan ke?? 

Dorg sweet sgt. Nak jadi pasangan bahagia macam dorang la.


Rasanya memadai dengan keluar g makan, tengok wayang and window shopping. Kalau bf banyak duit pegi shopping. :) 2 je la kot. As long as me and him enjoy wa we're doing. Thats perfect. Kan??

Bedtime story.

p/s: Nampak sangat aku nie "Kuno".


4 comments:

  1. npe ko punye perfect 1st date sme je kuar ngn member2 weh?? x special r gni ...

    ReplyDelete
  2. Leem MinHo !
    1st time tgok citer Korea dh trpikat kat dy..hihi

    ReplyDelete
  3. @qaseh - tapi dia dalam boys over flowers 2 tak brapa nk ensem laa... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...