..::Pengikut Setia::..

Thursday, June 30, 2011

Day 5 – What makes you different from everyone else?

Assalamualaikum...

Aku baru sampai Day 5 for 30 Days Challenge nie. Atoiyai. Lama betul nak abeskan 30 hari. Senak weh. Challenge hari ke-5 nie agak menarik. What makes you different from everyone else. Dah macam soalan interview pulak

Camne aku nak mula nie?? *Sambil garu kepala yang tak gatal* 

OTAK MERENG
Hehehehe. Mengaku pun otak mereng. Mereng-mereng aku pun aku nie baik tau. Sudaahh, perasan plak minah nie. Ok serius, memang aku akui otak aku nie gila-gila and kadang-kadang masuk air. Tapi bukan 24/7 aku dalam keadaan macam tue. Bila aku perlu serius aku akan serius. C'mon laa. Nak melawak and bergurau pun ada masa kan. 

Eventhough aku nie sengal-sengal, aku tetap aku. Tak dak nak jadi Serena or Blair "wannabe". Macam mana korang tengok aku depan member-mber rapat, macam tue la aku depan my man. Tak dak istilah cover-cover nie.


p/s: ada sapa-sapa penah jumpa orang muka macam aku tak??? Kalau kene interview memang 100% tak boleh jawab camni. Sila cari jawapan lain.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...