..::Pengikut Setia::..

Wednesday, June 1, 2011

Eeerrr.... Ish.... Ish.... ish..

Assalamualaikum...

Hello peeps. Actually hari nie aku bercadang nak memerap dalam bilik sambil blogwalking jer. Terasa macam dah lama tak berjogging dari blog ke blog. Woww.. Tetiba rasa excited. Huarggghh. Tension tak abes lagi. "Mukabuka" kesayangan aku wat hal. Ntah ape demam dia x bleh nak post and comment. Sakit hati bai. Ditambah dengan ending cite asmara yang cam hampeh, bertambah-tambah tension aku. Chopp!! Asmara tue isu semalam. Terlabat sehari. 

Tengah dok sedap jogging tiba-tiba terbaca 1 blog yang memang tengah hot. Hot macam goreng pisang panas. Aku tak nak la mention lebih-lebih. Tapi pengakuan dia tue....... Susah la nak cakap macam mana. Uisshh blog aku yg bertitle Confession of a Bad Girl pun tak de pengakuan berani mati cam tue. Tapi pape pun gua memang jelez ngan lu sebab lu bleh dapat 100 followers dalam masa sejam je. Wa nak dapat 100 pun kene tunggu bertahun-tahun. Caya lah lu... Masih lagi JELEZ.

Kalau korang nak meramaikan lagi followers dia and nak up trafic dia sila la jemput ke Blog Adinda.

p/s: Ish.... ish.... ish....


2 comments:

  1. budak tuh mmg sngatttt la berani n sosial..

    p/s jugak:: ish..ish.. ish..

    ReplyDelete
  2. arggh..gila terbaik laa....followers naik mencanak-canak....Popular...huhuh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...