..::Pengikut Setia::..

Thursday, June 2, 2011

Myra disuruh stop blogging....

Assalamualaikum.

Korang sihat? Actually kesentapan myra dari pukul 8 malam tadi still bersisa. Why? Someone asked me to stop blogging. How can I? Speaking London plak. Macam nie citenya. Masa on the way balik rumah tadi, myra dapat 1 pesanan yang teramat ringkas dan sangat mudah difahami. Macam nie ayatnya. Sila rujuk conversation dibawah.

Daddy: Sudah-sudah la berblog and facebook tue. Takde paedahnya pun.
Cik Myr: Hmmm....WHY??
Daddy: Bil elektrik bulan nie (means that bulan 5) banyak. Bulan depan lagi la sebab dah naik.


Terkedu kejap. Hehehe. Ok2. Actually aku terlupa isu kadar elektrik naik 10% (lebih kurang la). So memang patut pun ayah aku bagi nasihat macam nie. Kalau tak sampai kesudah dok Hanyut. Errr... Duit broadband aku sape nak bayar bulan nie? Nampak gayanya kene tunggu bulan depan la baru boleh settle since Pak Cik Lan awal-awal lagi dah cakap tak nak bayar bil berok aku. Padan muka.


p/s: Sekarang kene limitkan aktiviti jogging. So waktu berjogging akan tamat pada pukul 12 tengah malam sebab nak jimatkan elektrik.

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...