Tak Sabar Nak Grad.. :)

12:24 AM

Assalamualaikum.

Dah 3 hari weh tak hapdate blog. Ntah pesal mood blogging hilang tak tau. Mood nak bekerja datang membuak-buak. Tapi kejenya tak jugak dapat. Fed up. Malas la nak bercerita pasal kerja yang tak jugak turun dari langit. Impossible

Seronok bila dah habis belajar. 3 tahun weh aku amek masa nak habiskan degree. Walaupun bukan dengan ANC tapi aku still bersyukur. Ye lar itu jer yang termampu, padan la dengan usaha aku yang tak seberapa tue. Walau macam mana pun aku tetap berbangga, sebab aku bakal menunaikan hasrat mak ngan ayah aku  untuk tengok aku pakai jubah dan topi graduation.


Aku ingat lagi waktu aku tadika, ayah selalu cakap yang dia nak sangat tengok anak-anak dia berjaya. Dia nak sangat tengok aku pakai jubah graduation tue. Dulu aku selalu cakap kat dia bukan senang nak masuk universiti. Tapi alhamdulilah berkat tunjuk ajar dari cikgu-cikgu kat sekolah and jugak berkat tunjuk ajar mak and ayah aku, aku berjaya. Doa diorang sentiasa mengiringi setiap langkah aku.

To my mom and dad. This is for both of u. I have a great parents in the world.

p/s: Serius tak sabar nak grad.


You Might Also Like

2 dah "bash" Myra

Like us on Facebook

Followers