Day 11 – 5 facts about you.

3:39 AM

Assalamualaikum. 

Alang-alang dah tak boleh tidoq nie, bek myra move to the next challenge kan. Sebabkan terlebih rajin dan otak kembali normal (sebab tadi otak tersumbat dek penangan batuk) rasanya lebih baik aku cuba untuk menyahut cabaran Day 11 nie. (Sudahh.. dia merapu lagi)


5 fakta yang korang perlu tahu tentang NUR AMYRA ROSLAN
  • Sangat sukakan coklat. Tak kesah la kek coklat ke, aiskrim coklat ke.
  • Sangat sensitip orangnya. Kalau tengok citer sedih confirm air mata nak meleleh.
  • Seorang yang ada kecacatan. Cacat cantik ye. Saya ada lesung pipit.
  • Gila dengan games. Especially The Sims 3. Dalam lappy je ada 100++ games.
  • Tak suka bunga tapi nak sangat dapat bunga dari seseorang. Sekali pun jadi la.


You Might Also Like

0 dah "bash" Myra

Like us on Facebook

Followers