..::Pengikut Setia::..

Monday, July 25, 2011

Day 13 – What kind of person attracts you?

Assalamualaikum.

Baru sempat nak update blog. Kalau hari-hari cuti memang tak sempat nk update sebab nak berjalan je kejenya. 
Baru masuk Day 13, bila la agaknya nak habes challenge nie.

Straight to the point. What kind of person attracts you?  Jawapan nie sesuai diaplikasikan kepada lelaki yer. Sebab aku lebih tertarik kepada lelaki instead of pompuan. Bukan gatal ke ape yer. Dah fitrah manusia kan, lelaki akan tertarik kepada pompuan and begitulah sebaliknya. Betul kan apa aku cakap nie. :) 

Actually aku suka lelaki yang tinggi.. :) Kalau handsome tue kira macam bonus la. Tapi aku tak kesah sangat rupa nie. Tapi tinggi tue perlu sebab aku rasa lebih slesa berjalan ngan lelaki yang lagi tinggi dari aku. :)
And kalau bleh BF aku pun kene lagi tinggi dr 165cm yer. :)

Antara person attracts me.. 



p/s: Semua jejaka kat atas handsome-handsome.


2 comments:

  1. hahhah.. wah.. semua jenis cute2 and machokan??? hahah:)

    ReplyDelete
  2. @permata biru - tap confirm xkn dpt yang comel and macho....tp kalau bleh nk tinggi la ea.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...