Demam Korean Drama

5:58 PM

Assalamualaikum.

Sejak jadi pengganggur terhormat nie, memeng penuh schedule harian. Terasa macam seronok jer duduk kat rumah. Lepas settle buat kerja surirumah tangga dah boleh rest. Usually lepas pukul 12 memang dah boleh rest. Sekarang nie aku asyik dok ngadap depan tv jer. Banyak citer best la. Kat bawah nie antara citer yang aku tengah follow sekarang nie.

Personal Taste on air 8.30 p.m at 8tv.

Princess Hours on air 12 noon at NTV7

The Accidental Couple at KBS World pukul 3.23 petang.

Playfull Kiss bila aku rajin nak tengok dekat lappy.

City Hunter. Citer terbaru yang still lagi ongoing kat Korea. Yang nie aku tengok online kalau line tengah "awesome"

Walaupun citer lama aku nak jugak tengok. Kali kedua ke, ketiga ke, aku tak heran. Hahahaha.

p/s: Alamak dah pukul 5.55 petang. Aku lupa nak tengok Merlin laaa..


You Might Also Like

0 dah "bash" Myra

Like us on Facebook

Followers