..::Pengikut Setia::..

Saturday, July 16, 2011

I Need Ur Help...

Assalamualaikum.

Selamat malam. Ehhh. Dah pagi rupanya. Hari nie lambat betul sampai rumah. Mana taknya myra sibuk nak tengok FAIZAL TAHIR perform kat Anugerah Planet Muzik tadi. Sampai rumah dah dekat pukul 2 pagi. Nak renovate blog pun dah tak larat. Mata nie dah kuyu plus sepet pun. Tapi sebelum myra tido nie myra nak mintak tolong sangat-sangat kat korang yang datang singgah blog myra nie.


Tolong komen apa yang myra perlu tukar kat blog nie. I need ur help. Setiap komen korang yang ditepek kat entry nie akan myra ambil kira untuk proses renovation secara besar-besar untuk blog nie. Thax. :)

p/s: Sayang korang ketat-ketat. Cemuhan dan kritikan pun myra akan terima demi kebaikan myra dan blog myra.. :)


5 comments:

  1. apa yg perlu tukar? tah la.. xtau nk rekomen pe.. taste laki n gurl len...xdpt membantu :)

    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-harry-potter-and-deathly.html #HarryPotter #HP7

    ReplyDelete
  2. yang belah bawah sekali 2 funtion ap erk ? zana xpaham ,. kalau xdew pape ,. xyah letak pun xpe =)

    jangan mara ,. just pendapat zana ,.

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

    ReplyDelete
  3. aku rase lah kn weh..ko kasi kemas je blog ko nih.yg mne mcm xpntg tu ko remove je.simple kn lawa.mcm tuan dia jgk.xyah ltk mcm2 bnde.serabut seh.

    ReplyDelete
  4. tuka gambar kat shout tu..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...