Jom Tengok and dolod City Hunter...

10:21 PM

Assalamualaikum.

Dah lama memerap kat rumah tanpa sebarang pekerjaan. Teramatlah bosan. So, bila dah takde kerja nie, macam-macam kerja yang tak berfaedah nak dibuatnya. Salah satunya dolod citer Korea. Sekarang nie aku memang tengah gila citer Korea. Nak pulak kalau hero dia LEE MIN HO. Memang sawan sekejap. Lepas Boys Over Flower, aku tengok Personal Taste, and sekarang  aku tengok City Hunter.


Kepada mereka-mereka yang minat citer korea, Korang boleh la dolod atau tengok online kt http://www.koreandrama.tv

p/s: Dulu mysoju menjadi pilihan tapi sekarang dah berpaling tadah sebab sini loading cepat walaupun aku guna berok yang lembab.


You Might Also Like

2 dah "bash" Myra

  1. huhuhu..... kan3... iejam pon tgh tunggu citer nih abeh... sbb so far ada lg episodes2 yg blom ditayangkan kat korea so xleh nak download sampai abeh lg... huhu~~~

    ReplyDelete
  2. @rohaizam - haah skg nie tgh ongoing lg..myra kne tgk online jer..nk dolod x bleh sbb broadband lembab gilaa..

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers