..::Pengikut Setia::..

Monday, July 25, 2011

Layakkah aku digelar "Blogger"?

Assalamualaikum.

Sejak 2,3 menjak nie Myra memang malas betul nak update blog. Terasa macam tersubat otak nie. Tak tau isu apa nak diketengahkan. (Selama nie Myra selalu ketengahkan sesuatu isu ke?) Tak kesah la. Tiba-tiba malam nie Myra terpikirkan sumthing. Layakkah Myra gelarkan diri Myra seorang blogger? Kenapa Myra pikir camtu?

Alasan yang pertama - Myra punya blog bukanlah blog yang berinformasi. Blog suka-suki jerr.
Alasan yang kedua - Myra tak pernah dapat BE.
Alasan yang ketiga - Traffic blog Myra pun ciput jer.

Walau sebanyak mana pun alasan yang Myra listkan Myra tetap nak cakap Myra nie seorang BLOGGER. Lantaklah apa orang-orang kat luar nak cakap Myra nie syok sendiri ke apa ke. Yang penting kita berpuas-hati dengan setiap pencapaian kita dan kita akan berusaha dengan lebih gigih lagi untuk maju ke depan.



6 comments:

  1. huhuhu... xper xper... xkisah walau apa pon jenis blog kita yang penting... kita mesti sayang blog kita... huhu blog Iejam pon xde apa sgt pon... tp yang penting kita syg blog kita tu yg buat blog kita jadik best !!!! huhuhu cheer up ok ~~~

    ReplyDelete
  2. yeah im a blogger, nice to see you. :) blogging selamanya :)

    ReplyDelete
  3. alah ,. dieorang 2 sebenar nye jeles tao :D

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

    ReplyDelete
  4. @rohizam - yup betul tue... :)

    @baca - nice to see you too... :)

    @syazana - hehehehe... :)

    ReplyDelete
  5. trasa gak ah. huhu.sya pon mcm xlyak digelar blogger je..b'blogging sja ja nk isi msa lpang. huhu

    ReplyDelete
  6. ala.... taip je ape kita suke..jgn hina n memburukkan orang sudah..janji kita puas hati..:)...sy pun bloger hangat je..:)


    RYAN BENJAMIN

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...