..::Pengikut Setia::..

Friday, July 15, 2011

UNDER CONSTRUCTION

Assalamualaikum.

Salam Jumaat semua. Hohoho. Sorry semua. Jangan terbeliak mata kalau korang semua tengok blog myra nie dah tunggang terbalik macam dilanda ribut petir.Actually myra tengah membaik pulih blog myra yang sebelum nampak agak creepy. (Ramai yang cakap macam tue) Insyaallah malam nie myra akan cuba siapkan sepenuhnya sebab sekarang nie myra nak kena bersiap nak balik kampung.


p/s: walaupun under construction korang still boleh melawat macam biasa. Sayang korang ketat-ketat.


9 comments:

  1. myr.. cm ne ko wat buttong follow ngn dahsboard tu dok sbelah menyebelah?

    ReplyDelete
  2. hehehe, tapi blog kamu tetap nampak comel.. :)

    ReplyDelete
  3. @dayahnisme - owh that one yer...guna link...later ak bg kt ko...

    @nurain - yeke??thaxx.... :)

    ReplyDelete
  4. melawat di sini.. ehehe ^__^

    ReplyDelete
  5. apa pun memang nampak comei juga...hihihihi terima kasih sebab sudi jenguk dan follow saya...dari segmen jom kenal dan tambah rakan blogger tempoh hari..maaf lambat membalas kunjungan kamu.. :) happy blogging :)

    ReplyDelete
  6. ok la ni.. tpi xnmpk tulisan la.. hehe.. sbb background polka :)

    ReplyDelete
  7. @adan - thax sebab sudi melawat... :)

    @arfah - yeke??thax..tp still need to improve lg nie...

    @mialia - thax sgt sebab tegur..,myra try tuka yg lain.. :)

    ReplyDelete
  8. bg den tulisan tu wat mata den juling skit..heheh..sempat eh nak blk kg renovate blog !!=p

    ReplyDelete
  9. @nurasyiqin - sempat lagi.... :) tulisan yg mane 2??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...