Day 14 – Who are you?

1:54 PM

Assalamualaikum.

Hello readers. Well I'm really in a good mood today, that's why hari nie aku nak menyemakkan blog aku dengan entry 30 Days Challenge. Lambat betul nak habiskan challenge nie. Berjanggut. :)

Who are you?
Well my name is Nur Amyra bt Roslan. I'm 22 years old to be. Graduated from UiTM Kelantan. Apa lagi nak cite nie?  Alahh..tak perlu la nak cite banyak-banyak bukan penting pun. Takde orang nak baca entry berkisar tentang diri aku. Kan? Kan?

p/s: Kalau nak kenal sila la add "MUKABUKU" aku.


You Might Also Like

2 dah "bash" Myra

Like us on Facebook

Followers