..::Pengikut Setia::..

Saturday, August 20, 2011

Sapa Kata Blogging tu Mudah?

Assalamualaikum.

Hello readers. Dah lama tak membebel kat blog sampah kesayangan nie. Well, selagi otak tak mampu nak memberikan idea-idea yang menarik untuk diupdate dalam blog nie, selagi tue la blog nie tak berupdate.


Sekarang baru aku tau betapa susahnya nak menjadi seorang blogger. Yela nak jadi blogger tegar kena la rajin update blog, entry pulak kena ada isi, baru orang nak baca. Aku nie pulak bukan 24/7 ada idea-idea yang melimpah ruah sampai ke ladang gandum untuk update entry. Nak cari 1 issue untuk update entry berkurun lama. Kadang tue sampai berminggu-minggu. Waa. Terasa macam nak give up jerr. Tapi apakan daya my blog my soul.

Boleh kurus kering dok depan laptop perah otak. Hahaha

p/s: Terasa macam tak layak jadi blogger. T_T



8 comments:

  1. hehe..tau xpa..sya msih bru pon kdg2 xde idea..kdg2 tgk skeliling je..hehe

    ReplyDelete
  2. @missvivio - sama la kita....myra pun masih lagi dalam proses pembelajaran... :)

    ReplyDelete
  3. huhuh tau tkpe..tpi sekurnag kurangnya bloggging ni buat kita berfikir.kadng2 dlm tandas pun dpt ilham nk tulis hape.. hehe

    ReplyDelete
  4. sama la.rin pun kkdg xda idea nk tulis apa.huhu

    ReplyDelete
  5. ye betul , blogging tu tak mudah. but the best part is, kite akan sentiasa berfikir utk hasilkan entri dalam belog kite. hehe. walaupun tak gempak mane, anyway effort tu ade. :)

    ReplyDelete
  6. salah 1 tips nak dpt idea ialah bawak buku kecik & pen ke mana saje... ade idea jer catat... then bler dpn laptop terus jer draftkn ok??

    *hope membantu anda...

    ReplyDelete
  7. @izzah - haah...and dari blog juga kita dapat belajar...

    @saharina - :)

    @syura -suka point awak... :)

    @kaizen - thaxx....insyaallah ianya dapat membantu saya and yang lain... :)

    @mr.iq - terima kasih kerana berkongsi.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...