Kahwin Lari

12:11 AM

Assalamualaikum.

Mood berblog sejak 2 3 menjak nie kelaut, mengalahkan orang yang tengah sibuk dengan class. Whatever la. Actually menda nie dah basi. Rasanya it happen about 2 or 3 days before my birthday. Apa citer dia? Jom cekitdaut. :)

Actually 2 3 hari before my 22nd birthday my ex-bf mesej aku. Wooww. It was like ape hal mamat nie. Mimpi naik gajah ke? Tujuan sebenar dia hantar mesej juz nak ajak aku kahwin. I was like, haa??? mamat nie biar betul. Ada duit ke dia nak ajak aku kawen. Then next mesej "Jom kita kawen kat Siam". Aku dok pikir gila apa mamat nie. Aku ada mak ayah. Takkan la aku sampai hati nak ketepikan parents aku semata-mata nak pi kawen ngan dia kan. Kalau kata dia hantar mesej nak hantar rombongan meminang aku pun aku still takkan terima sebab aku dah ada orang lain. ORANG LAIN. Harap maklom la yer. And aku happy dengan hidup aku bersama orang yang sayang and hargai aku. Tak nak guna talian hayat.  :)


Malas nak cakap banyak. Korang pikir la sendiri. :)


You Might Also Like

6 dah "bash" Myra

  1. mcm desperate je mamat tu mira..hahaha!
    anyway, happy dgr ko happy dgn yg baru..=)

    ReplyDelete
  2. @syaza - hehehe...2 la pasal..ko skg cmne??

    ReplyDelete
  3. @idayu - hmm..ntah apa dia mimpi malam 2 smpai ajak kawen kt siam... :)

    @un - hidup kadang macam drama...apa ada dalam drama adaptasi dari realiti...tak gitu?? :)

    ReplyDelete
  4. hehe..kalau dah nama pun ex bf..x yah layan..hargai je bf yg ada skrg..tu lebih baik..hehe

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers