49 days

10:20 PM

Assalamualaikum.

Hello readers. Agak lama myra x update blog kan. Well banyak benda yang  menyerabutkan kepala terjadi. Rasanya hati nie pun belom betul-betul pulih lagi. Lupakan citer and masalah hati dulu, nanti ada masa, Insyaallah Myra citer.

Actually Myra nak kongsi dengan korang citer korea yang skang nie Myra tengah follow dengan jayanya. 49 Days. Bagi Myra citer nie lain dari citer korea yang selalu kita tengok. Sedih. Myra rasa bagi yang nakkan kelainan boleh la tengok citer nie. 


Sinopsis
Seorang wanita muda yang bernama Ji Hyun menikmati kebahagiaan mutlak kerana dia akan berkahwin dengan tunangnya, tetapi kehidupan yang sempurna dimusnahkan dalam kemalangan kereta yang telah menyebabkan beliau berada dalam keadaan koma. Beliau diberi peluang kedua oleh malaikat maut,tetapi ia datang dengan syarat: dia untuk mencari tiga orang luar selain keluarganya yang akan menangis air mata yang tulen untuk dia. Dalam usaha untuk berbuat demikian, dia meminjam badan Yi Kyung, seorang pekerja sambilan di sebuah kedai.

Nak tengok atau download? klik sini
Myra tak sure link Myra bagi nie ok ke tak. Sebab Myra x tengok kt sini. Myra tengok cd. 
Sorry kalau Myra bagi link yang broken. :(


You Might Also Like

10 dah "bash" Myra

  1. mcm best je cite ni...caner nak dload ek?

    ReplyDelete
  2. @anis - uhukk...ce try kt sini...
    http://azdrama.net/download-49-days-967.html

    ReplyDelete
  3. dah lama xtgok cter korean ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. mcm best sinopsis..
    tapi xminat korea. hee

    ReplyDelete
  5. @nafisah - try la tgk citer nie..best...u wont skip 1 ep pun...sbb setiap ep dia ada secret reveal.. :)

    @ieyza - best...lain dar citer korea yg lain...

    ReplyDelete
  6. @PM - mmg best...tgh dok tgk la skg nie..nak join??

    ReplyDelete
  7. woahhh bace sinopsis die mcm meraik citer nih!hu3

    ReplyDelete
  8. @aleen - best....citer nie bukan happy ending...

    @pen merah - memang best.. :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers