Day 16 – Something you don’t leave the house without.

 Assalamualaikum.

Hello readers. Since dah lama sangat tak update blog and tak tahu apa nak update hari nie Myra terasa nak sambung balik 30 Days Challenge yang dah lama di"anak tiri"kan.

Something you don’t leave the house without.
 Of course my Hanbang. :)

Apa yang ada dalam Handbag?
 1. Purse. Walaupun takde duit purse tetap kena bawak.
 2. Noteboook and Pen. Senang nak catit kalau terjumpa iklan kerja kosong.
 3. Recycle bag. Yang nie bekalan kalau shopping hari Sabtu.
 4. Perfume, Lipbalm, Compact Powder
 5. Last but not least, Handphone.

p/s: Itu saja buat masa nie. Kbai. :)

Day 16 – Something you don’t leave the house without. Day 16 – Something you don’t leave the house without. Reviewed by Migha on 2:34 PM Rating: 5

5 comments:

  1. hmm mcm2 girl suka letak dlm handbag an

    ReplyDelete
  2. @emy - purse mmg penting...tp klo tertinggal fon tue selalu sgt.. :)

    @hiddy - yer btl...myra pun selalu keluar ngan family... :)

    @saiazuan - tue menda penting je...xde la macam2 sgt... :)

    ReplyDelete
  3. betul2.. semua tu kena bawa klokeluar.. wajib.. hee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.