Entry New Year yang Ter"advance"

EAssalamualaikum.

Hello readers. Its been a long-long time since Myra update blog kan. Well seriusly mood blogging kelaut. But I dont have to worry, takde sape pun nak baca blog sampah aku nie kan. Bukan apa, banyak sangat menda yang menyerabutkan kepala otak nie sampai terpaksa privatekan blog nie kejap. 

Goodbye

Welcome


Kejap je tahun 2011 dah nak melabuhkan tirai. Amacam? Azam tahun nie semuanya dah tercapai ke atau ada yang masih belum tercapai? Alhamdulilah semua azam Myra dah tercapai, cuma wishlist untuk tahun nie still tak dapat nak tunaikan. Kena postpone to next year la jawabnya. 

Ok la. Got to go. Later Myra update lagi. You guys take care. Miss ya. :)

p/s: Semoga tahun 2012 memberikan sinar baru dalam hidup kita semua. Opss. Entry new year terawal sikit. 


Entry New Year yang Ter"advance" Entry New Year yang Ter"advance" Reviewed by Migha on 9:26 PM Rating: 5

1 comment:

Powered by Blogger.