..::Pengikut Setia::..

Tuesday, December 27, 2011

Chatbox baru gantikan Shoutmix

Assalamualaikum.

Hello readers,
Semua orang dah sedia maklum yang Shoutmix dah nak mula kenakan bayaran start next year. Myra mulanya agak sedih sebab terpaksa delete shoutmix yang dah "cun-mercun" tue. But now Myra dah ada chatbox yang lagi Boogy Da Vass lagi. Hahaha. Thax to pok cik Feroz yg HENSEM sebab dia dah memperkenalkan chatbox yang baru nie kepada Myra. 


Nie chatbox baru myra. Amacam cun tak. So lepas nie senang la bagi dorang yang suka blogwalking and nak tinggalkan jejak kat blog Myra kan. :)

Sekali lagi myra nak ucapkan ribuan terima kasih kat pokcik Feroz. Kepada korang yang nak ada chatbox yang "cun-mercun" nie boleh la terjah http://www.fibox.ws/


4 comments:

  1. Dahh gune . ia sangat ouhsemmm xD

    ReplyDelete
  2. hehe..myra selalu terlambat ketapi.. :)

    @asyraf-hahha...abes tue orang tinggal jejak mcm mana??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...