"KAWAN vs KEKASIH"

Asslamualaikum. Hello Readers. Baru Myra perasan asal update blog je mesti cite pasal cinta, asal cite pasal cinta je mesti update ...
- 12:28 AM
"KAWAN vs KEKASIH" "KAWAN vs KEKASIH" Reviewed by Migha on 12:28 AM Rating: 5

Kehilangan..

Assalamualaikum. Hello Readers. Korang mesti pernah rasa macam mana rasanya bila kita hilang orang yang kita sayang kan? Well itu y...
- 1:20 PM
Kehilangan.. Kehilangan.. Reviewed by Migha on 1:20 PM Rating: 5

Alahaii IKEA Meatballs.

Assalamualaikum. Hello Readers. Amacam hari nie? Masih lagi "Monday Blues" ke? Sudah-sudah la "Monday Blues" tu...
- 2:51 PM
Alahaii IKEA Meatballs. Alahaii IKEA Meatballs. Reviewed by Migha on 2:51 PM Rating: 5

Short entry

Assalamualaikum. Hello Readers. Sebenarnya Myra rasa kekok, maklumla dah lama sangat tinggalkan blog sampah nie berhabuk. Tak tau ...
- 1:49 PM
Short entry Short entry Reviewed by Migha on 1:49 PM Rating: 5

BestFriend - Couple??

Assalamualaikum. Hello Readers. Tudiiaa. Baru je lepas update dengan short entry. Now ada pulak entry baru. Just a simple entry unt...
- 11:16 PM
BestFriend - Couple?? BestFriend - Couple?? Reviewed by Migha on 11:16 PM Rating: 5

Welcome Back Entry

 Assalamualaikum. Hello Readers. Its been a long time since Myra update blog sampah nie kan? Seriously Myra sangat-sangat rindukan...
- 10:19 PM
Welcome Back Entry Welcome Back Entry Reviewed by Migha on 10:19 PM Rating: 5
Powered by Blogger.