BestFriend - Couple??

11:16 PM

Assalamualaikum.

Hello Readers.

Tudiiaa. Baru je lepas update dengan short entry. Now ada pulak entry baru. Just a simple entry untuk Myra luahkan perasaan and also bertukar-tukar pendapat. Tue pun kalau korang sudi nak bagi pendapat la kan. Blog sampah macam nie sapa nak baca kannn???

BTW Myra sangat-sangat kecewa plus sedih. The things happen about a month ago.
Begini ceritanya.

Myra was deeply in love with a guy. Let just name him as Mr A. Kitorang kenal for quite a long time, dalam 5 tahun ada la kot, and we just declare as a couple bulan January 2012. Everything was ok sampai la satu masa dia buat confession yang dia fall for another girl. And apa yang Myra paling terkejut, that girl is Mr A's bestfriend. Kawan yang sangat baik. Sampai hati dia kan?



Myra try to move on but I cant. Tak boleh nak gambarkan macam mana perasaan Myra dengan kata-kata.
Ada some of kawan Myra cakap dorang takkan lama and one fine day Mr A akan balik dekat Myra. Tapi sampai bila Myra nak tunggu? Kann??



Enough citer sedih. Myra nak tanya korang boleh ke bestfriend jadi couple. And would it last foverer? Tapi kalau dah memang jodoh diorang xde yang boleh halang kan.. :)

Jom share pengalaman and pendapat korang.  :)




You Might Also Like

7 dah "bash" Myra

  1. yaa, masalah ini akan slalu timbul bila lelaki & perempuan jd bestfriend. owez happen. reason utama drg dh terlalu rapat,saling mengenali n memahami. tapi bertepuk sebelah tangan xkn berbunyi, if both of them fall in love just let it be. i believe, God prepare someone better than him for u. chill ya :)

    ReplyDelete
  2. hello mello comment dtg jalan2..jgn la sedih..ermm ok la Ex/Bofren u berterus terang rather than dia curang..best friend leh je fall in love with each other disebabkan minat n keserasian bersama. hal kekal xkekal is terserah kepda Allah. mesti ada rasa bersalah gak dlm hati diaorg..what u need to do is..teruskan kehidupan..ada hikmah di sebalik kejadian..chaiyok..

    ReplyDelete
  3. ehemm..ehemm..ehemmmm..
    phewwwww

    ReplyDelete
  4. @leysa - yup...semua masalah dikongsi bersama...tapi kenapa nak mengaku bila dah declare dgn Myra?? Its unfair laa.. T_T

    @Dieya - Thanks dear... :) I will...

    @aini - awat cheq???

    ReplyDelete
  5. kalau dh jodoh takleh halang.. tp bg mai, mai tak bleh terima bestfrend jd partner... sbb dh mcm adik beradik...

    ReplyDelete
  6. kunjungan gan .,.
    saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
    dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
    di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

    ReplyDelete
  7. erkkk...xtau nak komen ape...sabar n tenang...yer

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers