..::Pengikut Setia::..

Monday, September 24, 2012

Alahaii IKEA Meatballs.

4 dah "bash" Myra
Assalamualaikum.

Hello Readers.

Amacam hari nie? Masih lagi "Monday Blues" ke? Sudah-sudah la "Monday Blues" tue. 

Sebenarnya teringin  nak makan Ikea Meatballs. Adoi. Meleleh air liur terbayang meatball tue.


Nampak tak tue. Sedap kan? Nasib badan la sebab Myra sekarang nie ada kt Kedah. Rasanya macam nak terbang ke KL sekarang jugak.

Tue je nak bagitau. K bye.

p/s: Sedih tak dapat realisasikan hasrat hati nak makan meatballs tue. 

p/s/s: Confirm korang bengang ngan entry nie kan?





Friday, September 21, 2012

Short entry

3 dah "bash" Myra
Assalamualaikum.

Hello Readers.

Sebenarnya Myra rasa kekok, maklumla dah lama sangat tinggalkan blog sampah nie berhabuk. Tak tau nak mula dari mana. But I will try my best.

Alhamdulilah Myra dah fully recover dengan "love problem" yang Myra faced in last entry. I have to move on right? And now I'm back. Harap-harap still ada orang yang sudi nak baca blog sampah nie.

That's all. wait for my next entry. Myra ingat nak rombak balik bloglist Myra and nak kembali blogwalking.
Have a nice day ya.

xoxo




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...