..::Pengikut Setia::..

Sunday, October 21, 2012

Kehilangan..

15 dah "bash" Myra
Assalamualaikum.

Hello Readers.

Korang mesti pernah rasa macam mana rasanya bila kita hilang orang yang kita sayang kan? Well itu yang Myra tengah rasa sekarang nie. Doesn't mean dia pergi tak kembali or in other words mati. But DIA dah pergi dari hidup Myra.

Bila baca mukadimah tue, korang mesti boleh agak sape DIA tue kan? DIA yang pernah membahagiakan Myra selain dari keluarga and kawan-kawan Myra. DIA adalah insan yang bergelar lelaki. Lelaki yang pernah menjadi seorang yang istimewa dalam hidup. Dramatik pulak ayat nie.

Secaja jujur Myra akui that was a big mistake yang Myra pernah buat. Myra tak sepatutnya teruskan hubungan tue sebaik saja Myra tahu siapa dia sebenarnya. Tapi disebabkan dek keras kepala yang amat sangat Myra teruskan, ye la terasa kuat kononnya DIA tue jodoh Myra. Myra tinggalkan orang yang lebih menyanyangi Myra sebab DIA. Bodoh kan? 

Benda pun dah lepas. Myra percaya ada hikmah kenapa Allah swt temukan kami. Mungkin untuk merubah diri Myra sendiri atau mungkin juga untuk DIA supaya lebih menghargai apa yang ada didepan mata. Apa yang berlaku Myra jadikan iktibar. Soal jodoh biarlah Allah swt yang tentukan. Myra redha. 


Syukur Alhamdulilah Myra boleh terima semua nie. And Myra semakin positif dalam mengharungi liku kehidupan. Sekurang-kurangnya Myra dapat pengalaman baru. :)


Buat DIA dan KEKASIHNYA, Myra doakan semoga korang berbahagia. Yes, I admit it was my fault sebab jadi orang ketiga. And now Myra dah sedar. Myra mintak maaf. 

p/s: Setiap  yang berlaku ada hikmahnya. Allah swt takkan uji hambanya kalau dia tahu hambanya tak mampu hadapi ujian tue. :)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...