..::Pengikut Setia::..

Thursday, December 8, 2016

Big Bad Wolf (BBW) Mengganas Lagi

Assalamualaikum.
 
Sejam aku terkebil-kebil depan notebook, memikirkan apa aku nak taip. Actually takde la rajin sangat nak mula blogging balik, tapi lepas kena "BODO" dengan Jean Gallyot dan Ayue plak suruh update je blog walaupun post SAMPAH aku gagahkan jugak. 

Enough merapu panjang lebar.

Sebagai seorang penggemar buku dan pencinta novel, aku antara orang yang paling tak sabar bila "Big Bad Wolf" announce there'll be a book sale start 9 - 19 Disember 2016 dekat MIECC. And paling excited is they open 24 hours. Hah. Boleh la aku pi membeli belah buku pakai baju kelawar. 


Aku mula follow BBW(Big Bad Wolf) Book Sale nie since 2013 and harga buku dia tak pernah naik. Trust me you wont regret spending your money there. Its worth it babe. Even sampai ada 1 masa aku terjebak dengan aktiviti personal shopper tiap kali BBW untill aku kena remove as admin (kena remove sebab orang dah taknak kawan) Actually I dont even know why. Lantaklah. Aku tak kisah.

Percayalah semua nie harganya tak sampai RM100 sebab 1 buku kau boleh dapat dengan harga RM3 - RM10
 
Aku harap this year aku dapat borong sakan dekat BBW walaupun pada hakikatnya 70% dari buku yang aku beli 3 tahun lepas masih tak baca.

OK. Nak balik korek tabung. 

BYE.



2 comments:

  1. Jelesnya dengan or yg boleh pergi .... huhuu kite jauhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn la jelez..kalau nak Migha boleh jadi PS.. :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...