Iklan Raya TNB 2017 #DugaanRaya

Assalamualaikum.

Salam 20 Ramadhan.

Kita sekarang dah berada dalam 10 malam terakhir. Cepat betul masa berjalan. Waktu-waktu macam nie dah rancak la radio pasang lagu raya. Iklan raya kat tv pun dah banyak kan.

Haa korang dah tengok iklan raya TNB tahun nie tak? Terhibur betul Migha dengan iklan tahun nie. Ntah berapa kali dah nie dok ulang iklan tue sampai lagu baju raya tue melekat dalam kepala. 

Antara part yang Migha suka:-
1. Leha nak baju raya macam Ramlah Ram.
2. Jero nak baju angkasawan. Kucing dia comel. 
3. Part campak kertas bila kerja dah siap.
4. Padan Muka and Air mata tersedut balik. 
5. Lampu terpadam sebab short kena air hujan.
Dari mula sampai habis iklan nie buat Migha terhibur.



Tahniah team yang buat iklan nie and TNB. Every entertaining. 

Cerita pasal dugaan raya, tahun nie dugaan Migha dari segi kewangan. Tahun nie kewangan tak berapa nak masyuk. Insyaallah ada la rezeki lain nanti.

So far apa #DugaanRaya korang? Jom la share dengan Migha.





Iklan Raya TNB 2017 #DugaanRaya Iklan Raya TNB 2017 #DugaanRaya Reviewed by Migha on 12:49 PM Rating: 5

11 comments:

  1. Replies
    1. Migha pun skang jaranv tengok. Nie pun nampak lalu kat fb.

      Delete
  2. hahaha, kelakar je kucing nak baju angkasawan..pastu part dia campak kertas..amboi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terhibur betul Migha tengok iklan nie. Tak boleh move on lagi nie.

      Delete
  3. Eyqa baru tengok tadi video nie. Gelak sakan masa dia campak kertas tu..

    ReplyDelete
  4. nampak sgt jarang tengoktv..lama dah xtengok iklan..migha share ni macam best pulak..hehe..salam.kenal.minga..follow sini..

    ReplyDelete
  5. Lama pulak rasanya tak tengok TV. hihi. SELAMAT HAGHI GHAYE AWAK :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha~ mental btol tau iklan ni.. tapi best.. bersungguh si kakak membeli baju raya adik2.. best ade kakak..

    ReplyDelete
  7. iklan ini memang lawak...seronmok tengok biarpun ada unsur kesedihan

    ReplyDelete
  8. singgah blogwalking di sini..anyway done follow ur blog

    ReplyDelete
  9. xingat mana satu iklan dia..haha adeiii

    ReplyDelete

Powered by Blogger.