Follow Us @myr_amyra

Saturday, July 29, 2017

Happy 1st Anniversary Wardrobe Migha

Asssalamualaikum

P/S : Ini adalah entry melekat. Sila scroll kebawah untuk entry terbaru.


Semalam genap setahun Instashop Migha beroperasi. Beri tepukan dekat Migha. Sebenarnya idea untuk mula buat business nie datang dah lama sangat tapi baru tahun lepas Migha berjaya bukak "Wardrobe Migha" nie. Pada mulanya memang takut sangat takde sambutan, tapi alhamdulillah ada la sikit income dari business nie.

Secara jujurnya Migha mula Wardrobe Migha nie dengan dropship je. Sampai sekarang pun lagi, terutamanya untuk baju-baju cuma untuk tudung or shawl Migha beli dari supplier and ada ready stock. Takpe la, mula dari kecil-kecil dulu, mana tahu nanti ada rezeki boleh kembangkan lagi sampai ada kedai sendiri lepas tue jenama sendiri. Berangan tak kena bayar duit pun kan.

Korang kalau berminat boleh la tengok singgah-singgah IG or FB Page Wardrobe Migha mana la tau kot-kot ada yang berkenan kan. 


Memandangkan dah cukup setahun nie, Migha rasa baik hati sikit nak buat "Giveaway Happy 1st Anniversary Wardrobe Migha". Pemenang akan memenangi 2 helai Shawl Heavy Chiffon - warna korang pilih sendiri dari stock yang available. Migha akan update dari semasa ke semasa warna apa yang available yer.

Antara warna yang available dekat supplier. 


Syarat penyertaan "Giveaway Happy 1st Anniversary Wardrobe Migha"

1. Korang kena like Instagram Wardrobe Migha
2. Lepas tu, Korang kena like FB Page FB Wardrobe Migha
3. Korang kena komen "Sebab apa korang nak menang"  dekat post FB/ IG yang ada gambar macam dekat bawah nie. Dan jangan lupa tag 3 orang kawan korang yer. 
4. Repost dan share post tue dekat FB or IG korang dengan #WardrobeMigha



Migha dan beberapa kawan Migha akan pilih pemenang berdasarkan komen korang dan yang menepati syarat-syarat yang ditetapkan. 

Tarikh Tutup : 5hb Ogos 2017

Good Luck gais! 

Owh yaa good luck untuk Migha jugak. Semoga business Migha nie bertambah maju. Ameen.

Bye.








7 comments:

  1. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/08/giveaway-happy-1st-anniversary-wardrobe.html

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary ...semoga terus maju ...

    ReplyDelete
  3. Happy anniversarry sis migha! Saya join GA ni :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/giveaway-happy-1st-anniversary-wardrobe.html

    ReplyDelete
  4. Selamat ulang tahun ye Migha...mmmuahhh

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete