Fenty Beauty by Rihanna


Assalamualaikum.

Hello Make-up freaks!!

Migha dapat tahu Rihanna dah keluarkan make-up line dia sendiri. Fenty Beauty dilancarkan pada 8 September lepas. Migha come across campaign dia masa tengah online Facebook last week kalau tak silap.


Personally, Migha memang tak cuba lagi produk dia nie, tapi apa yang menariknya, produk nie mengeluarkan 40 berlainan range warna untuk foundation diorang. So boleh korang bayangkan hampir setiap jenis rona kulit akan ada satu foundation yang boleh dikatakan hampir sempurna untuk kulit mereka.


Gambar ihsan Google
Migha sempat la cari dan google review dan testimonial dari diorang yang dah cuba produk nie. Kebanyakkan diorang cakap bau foundation nie best sebab ada bau macam vanilla.

Nie produk Fenty Beauty

Untuk pengetahuan korang, produk Fenty Beaty dah pun available dekat Sephora nationwide sejak 8 September lepas. Korang boleh layari laman web Sephora untuk online shopping tak pun korang terus ke Sephora berdekatan yer.

Bye.









Fenty Beauty by Rihanna Fenty Beauty by Rihanna Reviewed by Migha on 6:19 PM Rating: 5

2 comments:

Powered by Blogger.