Hotel Del Luna

by - 8:29 PM

Assalamualaikum.

Hello Readers.

Hujung minggu nie apa je aktiviti korang? As for me semalam aku duduk rumah, dan hari nie kena kerja. Amende ntah kena keje hari ahad. HAHAHA.

So, semalam seharian aku habiskan masa aku dengan tengok K-Drama. Dah lama aku tak terjebak dengan K-Drama, last K-Drama aku tengok Korean Odyssey. Dan kali nie aku terjebak dengan Hotel Del Luna. Dalam masa sehari aku berjaya menghabiskan 6 episod dan sekarang aku terseksa sebab terpaksa tunggu next episod. Secara jujurnya aku menyesal tengok masa drama nie tengah on-going.



Macam mana aku boleh terjebak dengan drama nie? Dalam last week aku scroll facebook atas bawah, sampai bosan then aku ternampak clip nie which aku rasa menarik untuk ditonton. Nak plak aku rasa perempuan tue nampak macam Leslie Mobile Legends. Kahkahkah, So aku terus cari tajuk drama nie, disebabkan tak study sampai habis, terus aku cari dekat VIU. Tadaaa maka melekatlah aku dengan K-Drama nie sampai ke current episod. 

Aku nak cerita banyak pasal drama nie pun, aku tak tau sebab belum habis kan. Actually drama nie mengisahkan tentang sebuah hotel lama yang terletak di tengah Seoul. Dan hotel nie khusus untuk hantu. Haa menarik kan. Ala-ala Hotel Transylvania gittew.

Nah korang layan la trailer nie. 



Bye.

p/s: Semoga seketul Migha sabar menanti episod seteusnya.

You May Also Like

0 dah "bash" Myra